Održan Izvještajni sabor Udruge branitelja Maruševec

Maruševec, 11. veljače 2018. – Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Maruševec održala je u maruševečkom Domu kulture svoj redovni Izvještajni sabor.

Izvješće o radu u 2017. godini podnio je predsjednik Tihomir Buden, a ono je, uz Izvješća Nadzornog odbora i Suda časti, kao i Plan i program rada za 2018. godinu, prihvaćeno od strane članova udruge. Zahvalnica za nesebičan doprinosu u radu Ogranka uručena je Draženu Boraku, kao i zahvalnice sponzorima.

Uz predstavnike braniteljskih udruga s područja  Varaždinske županije, Saboru su nazočili i predstavnici Općine Maruševec, načelnik Damir Šprem, zamjenik načelnika Mario Klapša i predsjednik Općinskog vijeća Josip Špoljar. Pozivu su se odazvali i ravnatelj škole Tomislav Vincek, župnik Župe Svetog Jurja Krunoslav Milovec, predstavnici DVD–a Maruševec i Ladanje Donje, KUD-a Klaruš, Udruge umirovljenika i drugi građani.

Nakon službenog dijela, okupljeni su druženje nastavili uz domjenak i glazbeni sastav branitelja Maruševca, kojemu je to bio prvi nastup.

Promjena veličine fonta
Kontrast