Položeni vijenci i zapaljene svijeće u povodu blagdana Svih svetih

Maruševec i Druškovec, 1. studenoga 2017. godine – Jučer je u posljepodnevnim satima na groblju u Maruševcu i Druškovcu kao i kod spomenika poginulim braniteljima, općinsko vodstvo Općine Maruševec položilo vijence i zapalilo svijeće u povodu blagdana Svih svetih.

Kod središnjih križeva na grobljima u Maruševcu i Druškovcu vijence su položili i zapalili svijeće predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Josip Špoljar, načelnik Damir Šprem i njegov zamjenik Mario Klapša, te minutom šutnje odali počast svim preminulima.

-Uoči blagdana Svih svetih ne bismo smijeli ostati kod kuće, a da nismo posjetili one koji više nisu među nama. Na Sve svete palimo svijeće na posljednjim počivalištima naših najmilijih, koja postaju mjesta naše zahvale i prisjećanja, u nadi da su u svjetlu vjere pronašli svoj mir.  Prilika je to da se prisjetimo svih poginulih hrvatskih branitelja i onih za čije grobove ni danas ne znamo gdje su, da im posvetimo svoje misli i molitve jer bez njih ne bi bilo samostalne i neovisne Republike Hrvatske – poručuje općinsko vodstvo Općine Maruševec.

Promjena veličine fonta
Kontrast