Savjetovanje za poljoprivrednike

Maruševec, 28. listopada 2017. godine – S ciljem informiranja o potporama Varaždinske županije u poljoprivredi i stočarstvu, Grad Lepoglava u suradnji s Varaždinskom županijom, Upravnim odjelom za poljoprivredu i ruralni razvoj i Savjetodavnom službom Varaždin organizira savjetovanje za poljoprivrednike.

Sudionici savjetovanja dobit će informacije o mjerama revitalizacije zapuštenih poljoprivrednih površina, čiji je cilj potaknuti razvoj poljoprivredne proizvodnje, ruralni razvoj i povećanje konkurentnosti poljoprivredne proizvodnje.

Uz spomenute informacije, poljoprivrednici će od dipl.ing.agr. Davora Brečaka iz Poljoprivredne savjetodavne službe čuti korisne savjete o sadnji trajnih nasada, a ovogodišnji najbolji mladi poljoprivrednik u Hrvatskoj, Matija Cetinić Frankos, prezentirat će svoja iskustva u sadnji bobičastog voća, kao i iskustva u osnivanju i radu poljoprivredne zadruge Berry organica, čiji je član.

Savjetovanje za poljoprivrednike održat će se u ponedjeljak 30. listopada 2017. godine, s početkom u 18 sati u Turističko kulturno-informativnom centru u Lepoglavi (TKIC), na 2. katu (potkrovlje), Hrvatskih pavlina br. 7.

Promjena veličine fonta
Kontrast