Besplatne animacijske radionice za poduzetnike u turizmu!

U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Varaždin u siječnju će se održati tri besplatne radionice namijenjene poduzetnicima u turizmu.

Radionice su namijenjene poduzetnicima koji posluju u turističkoj djelatnosti, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, restoranima, objektima tradicijskog pripremanja hrane, tradicijskim obrtima, gospodarstvima s etno zbirkama i svim drugim zainteresiranim osobama, a osobito potencijalnim poduzetnicima u turističkom sektoru.

Radionice će se održavati od ponedjeljka 15. siječnja do srijede 17. siječnja 2018. godine. Svaka od radionica sastoji se od dva dijela:
– općeg dijela na kojemu će poduzetnicima, privatnim iznajmljivačima i vlasnicima malih obiteljskih hotela, organizatorima manifestacija i ostalim zainteresiranim turističkim djelatnicima biti predstavljene osnovne zakonske regulative koje se odnose na turizam te mogućnosti financiranja razvoja inovativnih turističkih projekata, i
– interaktivnog dijela na kojem će  polaznici saznati kako poboljšati svoj osobni profil u smislu ostvarivanja uspješne komunikacije s turistima i gostima, te razraditi svoje ideje i prijedloge za razvoj inovativnih turističkih proizvoda i naučiti kako najbolje plasirati i prodati inovativni turistički proizvod.

Svaka pojedina radionica obradit će jednu turističku temu, a zainteresirani se mogu prijaviti na jednu ili više radionica:

  1. siječnja 2018. (ponedjeljak): Poduzetnici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja posluju u turističkoj djelatnosti ili dopunskoj ugostiteljsko –turističkoj djelatnosti;
  2. siječnja 2018. (utorak): Poslovanje turističkih objekata u ruralnom području;
  3. siječnja 2018. (srijeda): Etno-sela i gospodarstva s etno-zbirkama.

Radionice će održati Đurđa Somođi, stručnjakinja u području turizma i hotelijerstva s više od 20 godina iskustva, predavačica turističke grupe kolegija s Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, te autorica i mentorica više kulturno–povijesno–turističkih manifestacija i projekata.

Sve su radionice besplatne uz obaveznu on-line prijavu OVDJE,  a održavat će se u prostorijama Županijske komore Varaždin, na adresi Petra Preradovića 17 (1. kat) od 10 do 16 sati.

Radionice se održavaju se u okviru projekta Zeleno želimo sufinanciranog iz programa Interreg Slovenija-Hrvatska.

Promjena veličine fonta
Kontrast