Druškovec pobjednik malonogometnog Općinskog kupa

U okviru programa obilježavanja Dana općine Maruševec, na nogometnom igralištu u Novakima odigran je malonogometni općinski kup, čiji je domaćin bila ekipa MNK Novaki.

Na pobjednički pehar organizatora Društva za sport i rekreaciju Maruševec krenulo je 12 malonogometnih ekipa i to Ladanje, Gmajna, Neptun, MNK Druškovec, Novaki, Cerje, Kapla, Čalinec, Brodarovec, Jorgovani, Biljevec i Ločnjak. Početni udarac s centra igrališta izveli su načelnik Općine Maruševec Damir Šprem i župnik Župe Maruševec vlč. Krunoslav Milovec.

Nakon cjelodnevnog takmičenja, u finalu je titulu pobjednika osvojila ekipa Druškovca koja je ekipu Novaka pobijedila rezultatom 2:1.

Po završetku takmičenja pehare su najboljima predali načelnik Općine Maruševec Damir Šprem ekipi Druškovca za osvojeno 1. mjesto, zamjenik načelnika Mario Klapša ekipi Biljevca za osvojeno 2. mjesto, predsjednik DSR Maruševec Marijan Fatiga ekipi Novaka za osvojeno 3. mjesto, dok je u ime organizatora Josip Martinčević predao pehar ekipi Kapla za osvojeno 4. mjesto.

 

Promjena veličine fonta
Kontrast