Održana godišnja Skupština Udruge Gmajna

Redovita godišnja Skupština Udruge Gmajna održana je prošlog vikenda u prostorijama Doma kulture u Čalincu. Uz članove Udruge i njihove goste, Skupštini su prisustvovali i zamjenik načelnika Mario Klapša, predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Josip Špoljar, te potpredsjednik OV Mario Možanić.

Nakon podnesenih financijskih i izvješća o radu Udruge za prethodnu, kao i plana rada za ovu godinu, predsjednik Udruge Miroslav Možanić naglasio je kako Udruga Gmajna iz mjeseca u mjesec broji sve više članova. -Puno smo aktivnosti odradili prošle godine, od prve Biciklijade, Kestenijade, Odbojkaškog turnira pa do Ispraćaja stare godine. Za ovu smo godinu pripremili uz ove postojeće i neke nove aktivnosti, a jedna od kojih je Stolnoteniski turnir kojeg ćemo organizirati već idućeg mjeseca, najavio je predsjednik Udruge Gmajna Miroslav Možanić i zahvalio Općini Maruševec na podršci svo ovo vrijeme.

Zamjenik načelnika Općine Maruševec Mario Klapša pozdravio je sve nazočne članove i goste te najavio daljnju suradnju i ove godine. -Članovi Udruge Gmajna pokretači su mnogih društvenih događanja od samog osnivanja Udruge, pa čak i prije toga. Stoga je Općina Maruševec izrazito ponosna što na njezinom području djeluje udruga čiji se članovi redovito odazivaju na sve naše događaje, a osobno me najviše veseli što jedan dio tih događaja udruga i sama organizira što je pokazatelj da članovi znaju i žele uložiti svoje vrijeme na dobrobit šire zajednice. Na tome vam svima zahvaljujem i čestitam, rekao je zamjenik načelnika Mario Klapša te dodao kako će aktivne udruge i dalje imati podršku Općine kroz prijavljene projekte na Javni poziv za udruge kojeg je Općina raspisala.

Okupljene su na Skupštini pozdravili i predstavnici preostalih udruga s područja Općine Maruševec, a program su uveličale članice Vokalne skupine Svetog Jurja Maruševec.

Fotografije: Udruga za sport i rekreaciju”GMAJNA” Čalinec

Promjena veličine fonta
Kontrast