Obilježavanje 110. obljetnice DVD-a Maruševec

Povodom obilježavanja 110. obljetnice, delegacija DVD-a Maruševec posjetila je Hrvatski sabor, predstavničko tijelo građana i nositelja zakonodavne vlasti u Republici Hrvatskoj.

Delegaciju u sastavu Renato Podbojec, predsjednik, Zdravko Kukec, zamjenik predsjednika, Adrian Matijašec, zapovjednik, Tihomir Buden, zamjenik zapovjednika, Mirjana Martinčević, tajnica, Filip Vrbanec, spremištar, Josip Vrbanec, član Upravnog odbora, i Vladimir Podbojec, jedan od aktivnijih operativnih članova, primio je g. Anđelko Stričak, saborski zastupnik iz III. izborne jedinice (Varaždinske županije).

G. Stričak, potpredsjednik Odbora za obranu, član Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, i član Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove Hrvatskoga sabora, tom prilikom članove je upoznao sa radom Hrvatskog sabora i njegovih radnih tijela, odbora i povjerenstava, a članovi su imali priliku i prisustvovati raspravi o Prijedlogu zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Promjena veličine fonta
Kontrast