Uspješan prvi Dan otvorenih vrata udruga u Maruševcu!

OBJAVLJENO 12.7.2021.  |  AUTOR: Općina Maruševec

U povodu Međunarodnog dana suradnje i Svjetskog dana stanovništva 11. srpnja, Udruga žena Maruša u suradnji s Općinom Maruševec po prvi put je organizirala manifestaciju Dan otvorenih vrata udruga!

Dan otvorenih vrata udruga kod igrališta Ločnjak u Maruševcu održan je uz izložbu i radionice, a početak programa označio je prigodni kulturno-umjetnički program Kulturno-umjetničkog društva Klaruš iz Maruševca.

Predsjednica Udruge Maruša Mirjana Podbojec zahvalila je tom prilikom svim građanima i udrugama na dolasku te na sudjelovanju u prvoj ovakvoj manifestaciji koja će se iduće godine proširiti i na udruge iz susjednih općina i gradova.

Kroz sunčano subotnje poslijepodne, članice i članovi udruga s područja Općine Maruševec pripremali su kulinarske delicije za sve posjetitelje, a na kraju dana održane su i igre iznenađenja.

Načelnik Mario Klapša istaknuo je zadovoljstvo odazivom građana na prvu ovakvu manifestaciju kojoj je cilj približiti aktivnosti, programe i projekte od interesa za opće dobro koje vrlo aktivne članice i članovi udruga provode na području Općine Maruševec. -Uloga organizacija civilnog društva vrlo je važna za svaku sredinu jer je interakcija, razmjena ideja, mišljenja i prijedloga bitan faktor u razvoju svakog društva. Ponosni smo na svaku našu udrugu jer za društvene aktivnosti treba imati volje, puno vremena i energije, ističe načelnik Mario Klapša.

Udruga Maruša zahvaljuje svim sponzorima na donacijama kojima su pomogli i olakšali organizaciju Dana otvorenih vrata udruga, a to su Obrt Hortikultura, Obrt Clean Freak, Ljekarna Maruševec, Galir d.o.o., Tomo d.o.o., Sirovina benz d.o.o., Ciglana Cerje Tužno d.d., Stomatološka ordinacija Josipa Nemec, Autoprijevoznik Stolnik, kao i Gordani Slivar, Zdravku Korparu, Karlu Tomašek – Lovreku, Damiru Vlahoviću, te općinama Petrijanec i Maruševec.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.