Dodijeljene potpore za programe i projekte članova organizacija civilnog društva

OBJAVLJENO 20.4.2024.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Načelnik Mario Klapša i predstavnici 26 udruga potpisali su ugovore o sufinanciranju projekata i programa koje će provoditi u 2024. godini u ukupnoj vrijednosti 51.300 eura, sukladno Odluci o odabiru programa i projekata koje provode udruge na području Općine Maruševec.

Na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Općine Maruševec pristiglo je ukupno 44  prijava, od čega je financiranje odobreno za 24 programa i 19 projekata.

Uoči potpisivanja ugovora, načelnik Općine Maruševec Mario Klapša izrazio je zadovoljstvo što na području Općine Maruševec članice i članovi organizacija civilnog društva provode brojne aktivnosti na različitim područjima ali u jedinstvenom cilju unapređenja javnog života zajednice u kojoj žive.

Tom su prilikom predstavnici udruga i načelnik Klapša iskazali međusobno zadovoljstvo suradnjom udruga s Općinom Maruševec, budući da ono nadilazi financijske potpore.

Na kraju svečanosti u sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec, načelnik je još jednom čestitao svim prisutnim predstavnicima udruga na odobrenim projektima te im poželio uspješan rad i provedbu planiranih aktivnosti.

Predstavnici udruga zahvalili su Općini Maruševec na dodijeljenim sredstvima te ukazali kako im u ovo vrijeme svaka potpora mnogo znači kako bi mogli nesmetano funkcionirati.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.