Održana redovna Skupština Nogometnog kluba Omladinac Jurketinec

OBJAVLJENO 7.3.2024.  |  AUTOR: Općina Maruševec

U Društvenom domu u Jurketincu održana je redovna godišnja Skupština Nogometnog kluba Omladinac iz Jurketinca.

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Dragutin Kišić, predstavivši rad kluba u protekloj 2023. godini, a nakon toga i Plan rada te Financijski plan za 2024. godinu. Financijski izvještaj podnio je blagajnik kluba Dražen Šimunić naglasivši kako je Omladinac prošlu godinu završio u financijskom plusu, dok je izvještaje i statistike igrača seniorskog sastava predstavio tajnik kluba Darko Kramaci, istaknuvši Dubravka Kišića kao igrača s najviše pogodaka u prvom dijelu sezone. Pozitivno mišljenje o radu dao je i Nadzorni odbor kluba, a sva su izvješća i planovi od strane prisutnih članova Skupštine prihvaćeni jednoglasno.

Kišić je pritom istaknuo kako NK Omladinac ove godine obilježava 45 godina od osnivanja te da usprkos svim kadrovskim i financijskim poteškoćama u tom periodu nikad nije dovedeno u pitanje njegovo postojanje. Omladinac danas broji preko 30 registriranih nogometaša, seniori se natječu se u 3. Županijskoj nogometnoj ligi Varaždin, a jesensku polusezonu završio je na 9. poziciji sa 4 osvojena boda. Naglasio je kako je cilj klub ojačati mladim igračima i proljetni dio sezone završiti pri vrhu tablice 3. ŽNL Varaždin.

Predsjednik je zahvalio treneru Ožingeru i igračima te svim navijačima, sponzorima i donatorima na ljubavi i pažnji prema klubu, te pomoći koju pružaju tokom cijele godine kao ali i Općini Maruševec na potpori u radu kluba te svim dosadašnjim investicijama u infrastrukturu kluba. Naime, nakon što je ranijih godina postavljena nova oprema za igralište, nabavljena oprema za njegovo održavanje te postavljena LED rasvjeta, Općina Maruševec prošle je godine uz Županijski nogometni savez obnovila svlačionice i tuševe u vrijednosti 16 tisuća eura, dok je klub svlačionice opremio novim namještajem i zamijenio električne instalacije u klupskim prostorijama. Ove je godine u planu nabava prijenosnih automatskih vanjskih defibrilatora (AVD) od strane Županijskog nogometnog saveza Varaždin i financijsku podršku Općine Maruševec.

Skupštini Nogometnog kluba Omladinac Jurketinec uz članove nazočili su i načelnik Općine Maruševec Mario Klapša te predsjednik Općinskog vijeća Damir Šprem,  župnik Župe sv. Jurja Maruševec Krunoslav Milovec te predstavnici Lovačkog društva Fazan Maruševec i sponzori kluba.

Načelnik Općine Maruševec Mario Klapša se na kraju sjednice Skupštine obratio okupljenima te poželio brz oporavak igračima koji su zbog ozljeda podvrgnuti operativnim zahvatima. Klapša je izrazio podršku Općine Maruševec kako rukovodstvu tako i igračima kluba uz želju za što manje ozljeda te što više dobrih rezultata u drugom dijelu sezone koja se nastavlja kroz dva tjedna i da oba kluba s područja Općine Maruševec proljetni dio natjecanja završe na vrhu tablice 3. ŽNL – Skupine Varaždin.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.