Općina Maruševec odaje počast preminulim sugrađanima

OBJAVLJENO 31.10.2022.  |  AUTOR: Općina Maruševec

Na grobljima u Maruševcu i Druškovcu, predstavnici Općine Maruševec položili su vijence i zapalili svijeće uoči blagdana Svih svetih i Dušnog dana.

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, a u spomen na sve preminule građane Općine Maruševec, kao i poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata, načelnik Mario Klapša te predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Damir Šprem položili su vijence i zapalili svijeće kod središnjih križeva na grobljima u Maruševcu i Druškovcu.

- Općina Maruševec se u povodu blagdana Svih svetih i Dušnoga dana s dužnim poštovanjem prisjeća svih onih koji nisu među nama. Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odajemo počast i onima koji su svoje živote ugradili u stvaranje i razvoj Općine Maruševec te hrvatske države, s nadom da su u svjetlu vjere pronašli svoj mir. Posvećujemo im svoje misli i molitve – poručili su predstavnici Općine Maruševec.

Načelnik Mario Klapša i predsjednica Udruge prijatelja Maruševca Blanka Glavica Ječmenica položili su vijenac i zapalili svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj na grobu poznatog književnika Gustava Krkleca, povodom 45. obljetnice njegove smrti.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.