Propusnice

Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o zabrani napuštanja mjesta … – e-Propusnice

Svi stožeri s područja Republike Hrvatske pa tako i Stožer Općine Maruševec te svi pravni subjekti dužni su postupati prema Odluci.

Apeliramo na građane da izbjegavaju kretanja koja nisu nužna i hitna. Svi građani koji se kreću s propusnicama duži su držati se socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim prostorima. Također, svi građani dužni su pridržavati se svih odluka i smjernica stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Varaždinske županije i Općine Maruševec.

Stožer civilne zaštite Općine Maruševec od 6. travnja 2020. godine zaprima zahtjeve za ePropusnicu putem online obrasca u nastavku, a ePropusnicu je moguće zatražiti i preko https://epropusnice.gov.hr/ ukoliko se koristite sustavom e-Građani.

ePropusnicu ne mogu tražiti osobe s izrečenom mjerom samoizolacije, a svako kršenje ove mjere biti će evidentirano i sankcionirano. Stanovnicima koji zahtijevaju hitnu medicinsku skrb, propusnice izdaje liječnik obiteljske medicine.

Dodatne informacije u vezi propusnica mogu se dobiti na broj telefona 098-512-530 i na e-mail civilna-zastita@marusevec.hr.