Održan koncert pjevačkih zborova i tamburaških sastava

U sklopu obilježavanja Dana općine Maruševec, u Župnoj crkvi Svetog Jurja u Maruševcu održan je koncert pjevačkih zborova i tamburaških sastava.

Koncert je organizirao župnik Župe Maruševec vlč. Krunoslav Milovec, koji se ujedno i obratio okupljenima. Nakon župnika, okupljenima se obratio načelnik Općine Maruševec Damir Šprem koji je istaknuo kako je ovaj prvi koncert u Župnoj crkvi Svetog Jurja u Maruševcu pobudio je velik interes građana i da se nada da će u narednim godinama on postati tradicija.

Pred publikom koja je ispunila svako mjesto, u župnoj crkvi u Maruševcu nastupili su Dječji zbor ” Gabrijel” iz Visokog, Mješoviti zbor župe Sračinec, Vokalno-instrumentalni sastav Adventističkog učilišta u Maruševcu, tamburaška sekcija Kulturno-umjetničkog društva Klaruš iz Maruševca, Zbor odraslih župe Maruševec, Zbor mladih župe Maruševec i Ženski vokalni sastav župe Sv. Jurja Maruševec. Sve izvođače, posjetitelji su ispratili burnim pljeskom.

Koncert su pratili zamjenik načelnika Općine Maruševec Mario Klapša i predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Josip Špoljar s vijećnicima.

Promjena veličine fonta
Kontrast