Održana godišnja Skupština Udruge Gmajna

Izvještajna skupština Udruge Gmajna održana je u prostorijama Doma kulture, kojoj su uz članove Udruge prisustvovali i predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Josip Špoljar, zamjenik načelnika Mario Klapša, vijećnici Općinskog vijeća Mario Možanić, Željko Krobot i Marijan Fatiga.

Nakon podnesenih izvješća o radu Udruge za prethodnu i plana rada za ovu godinu od strane predsjednika Udruge Miroslava Možanića, zamjenik načelnika Mario Klapša pozdravio je sve nazočne te obećao daljnju podršku Općine i suradnju s Udrugom Gmajna.

– Iako je najmlađa udruga u našoj općini, Gmajna je dosad odradila brojne aktivnosti poput odbojkaškog turnira, kestenijade, ispraćaja stare godine. Svi ti događaji okupili su zaista velik broj ljudi na otvorenom, domaćih i građana iz susjednih gradova i općina i s ponosom naglašavam kako su sve aktivnosti sprovedene bez ijednog problema. To je znak da je organizacija bila vrhunska, na čemu organizatorima ovdje čestitam. Čestitam i svim članovima udruge bez kojih se sve te aktivnosti sigurno ne bi provele. Nadam se da će se vaše aktivnosti u ovoj godini također realizirati, a pozivam vas i da prijavite svoje projekte na natječaj za udruge koji je Općina raspisala, kako biste osigurali sredstva za provedbu istih, rekao je zamjenik načelnika Mario Klapša te dao pregled prijavljenih projektnih prijedloga koje je Općina Maruševec prijavila na otvorene pozive i natječaje.

Okupljene su pozdravili i gosti – predstavnici preostalih udruga s područja Općine Maruševec, kao i susjednih općina.

Promjena veličine fonta
Kontrast