Donacija UDVDR ogranak Maruševec

HRVATSKI CRVENI KRIŽ
GRADSKO DRUŠTVO
CRVENOG KRIŽA IVANEC
Ivanec, 15.09.2017.
Ur.broj: 01/8-8-24/17

PREDMET: ZAPRIMLJENA Donacija Udruge dobrovoljaca i veterana Domovinskog rata- ogranak Maruševec

UDRUGA DOBROVOLJACA I VETERANA DOMOVINSKOG RATA – OGRANAK MARUŠEVEC uručila je dana 12.09. velikodušnu i lijepu donaciju Gradskom društvu Crvenog križa Ivanec za program pomoći socijalno-ugroženom stanovništvu iz evidencije GDCK Ivanec.

Udruga je GDCK Ivanec predala donaciju od 61 kg prehrambenih proizvoda (riža, tjestenina, brašno), 16l ulja, 17 kom. raznih drugih prehrambenih proizvoda (juha, paštete, grah, slatkiši), 27 kg rabljene i nove odjeće, te 1 par obuće. Radi se o donaciji u vrijednosti od 852,00 kn.

Roba će ovih dana biti proslijeđena obiteljima u potrebi iz evidencije Crvenog križa. Udruzi i njezinim članovima, te svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj aktivnosti, GDCK Ivanec zahvaljuje u ime onih kojima je pomoć najpotrebnija.

GDCK Ivanec u svojoj evidenciji ima preko 300 osoba kojima pruža humanitarnu pomoć prikupljenim donacijama građana, putem projekata ili humanitarnim akcijama. Neizmjerna je i velika pomoć upravo suradnja sa mnogim drugim udrugama, volonterima, jedinicama lokalne samouprave i sl. Sa općinom Maruševec, DVD-om Maruševec, volonterima s njihovog područja i drugim udrugama suradnja GDCK Ivanec i više je nego dobra, a kako vidimo započeta je i sa UDVDR ogranak Maruševec. Hvala im na tome!

Ravnateljica GDCK Ivanec,
Jasminka Ruhek, dipl.soc.radnik

Promjena veličine fonta
Kontrast