Asfaltirane ceste na području općine

Maruševec, 14. rujna 2017. – Dobivenim sredstvima Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja asfaltirane prometnice u Bikovcu, Čalincu i Jurketincu!

Nakon što je u srpnju ove godine novi sastav Općinskog vijeća Općine Maruševec donio Odluku o provedbi postupka jednostavne nabave za izvođenje radova po projektu „Modernizacija nerazvrstanih cesta na području Općine Maruševec“ kojeg je Općina Maruševec prijavila na natječaj Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, krajem prošlog tjedna započeli su radovi izvođača koji će ovog tjedna biti završeni.

Radove na asfaltiranju obišli su načelnik Općine Damir Šprem i njegov zamjenik Mario Klapša, koji su zadovoljni radovima izvođača na modernizaciji lokalnih cesta koje građani koriste i potrebne su im u svakodnevnom životu, a do sada nisu bile asfaltirane.

Temeljem natječaja, radove na modernizaciji cesta izvodilo je varaždinsko poduzeće COLAS Hrvatska d.d., a asfaltirane su prometnice u Bikovcu, Čalincu i Jurketincu duljine 715 metara. Vrijednost radova je 222.167,00 kuna, od kojih je 110 tisuća kuna sufinanciralo Ministarstvo, a ostatak je financiran proračunskim sredstvima Općine Maruševec.

Promjena veličine fonta
Kontrast